24377-large_default.jpg (458×458)

امروز در این مقاله قصد داریم تا در مورد نوسانات به وجود آمده در بازار و همچنین تغیرات قیمت بات تایلند در چند ماه اخیر صحبت کنیم اوضاع سیاسی ایران در چند سال گذشته سبب شده که درگیری هایی بین ایران و کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا شکل بگیرد این درگیری‌ها سرخ شده که قیمت ارز در بازار ایران به شدت افزایش پیدا کند که این افزایش قیمت خودش یکی از دلایل افزایش قیمت اقلام مصرفی در ایران هستش همچنین افزایش قیمت سبب شده که کالاهای خوراکی قاچاق افزایش قیمت پیدا کند با ما در این مقاله همراه باشید تا به بررسی این موضوعات در خصوص بازار داخلی ایران بپردازیم و همچنین قیمت اقلام را در بازار ایران پیشبینی کنیم

در ادامه به بررسی آخرین قیمت بات تایلند و عوامل موثر بر آن میپردازیم

گزارشی بر عملکرد اقتصادی کشور تایلند و تحلیل قیمت بات تایلند


هرچند تایلند یکی از مقاصد اصلی گردشگری جنسی است و یکی از دلایل ثبات نسبی قیمت بات تایلند همین است ولی بخشی از سفر به این کشور به همین دلیل صورت می گیرد، اما علاوه بر این مورد، گردشگران در تایلند احتمالا فیل سواری می کنند و از بناهای تاریخی و مناظر طبیعی بکر تایلند لذت می برند.تایلند هیچ وقت مستعمره نبوده است و به همین خاطر فرهنگ خود را حفظ کرده و این فرهنگ اصیل و مظاهر آن نیز یکی از جاذبه های گردشگری این کشور شمرده شده است که شاید برای مسافران بانکوک جالب بوده باشد. علاوه بر آن طبیعت بکر تایلند با وجود اینکه در برخی مناطق با مشکلاتی مواجه شده است هنوز جذاب و زیبا است.

علاوه بر 80 هزار ایرانی، 4.5 میلیون هندی، 2.5 میلیون نفر از مالزی و همچنین جمعیت های میلیونی از روسیه، ژاپن، کره و هند عازم این کشور می شوند.

با تمام اینها که باعث ورود بیش از 20 میلیون نفر گردشگر به این کشور در سال شده است، برخی از وضعیت نامناسب امنیت و میزان زیاد سرقت، تصادفات اتوبوس وقطار و مشکلات دیگر این کشور در پذیرایی از میزبانان شکایت می کنند چنان که تایلند را مقصد مرگبار گردشگری جهان دانسته اند.

در ادامه در مورد برنامه های تجاری تایلند و همچنین تغیرات قیمت بات تایلند صحبت میکنیم.



رشد اقتصاد و مبارزه با فقر

تایلند از نظر رشد اقتصادی نسبت به کشورهای همسایه شرایط بهتری دارد و در همسایگی لائوس، میانمار، کامبوج و مالزی در مقام دهلیز ارتباطات وحمل و نقل منطقه عمل می‌کند. با وجود رشد اقتصادی چشمگیر تایلند و افزایش قیمت بات تایلند ، فقر به‌مثابه یکی از چالش‌های اساسی به‌خصوص در مناطق شمالی این کشور در همسایگی جمهوری خلق لائوس و مناطق مرزی با کامبوج و مناطق مرزی شرق این کشور با میانمار به شمار می‌رود.

روند رشد اقتصادی مناسب تایلند با بحران اقتصادی سال 1997 با یک وقفه جدی مواجه شد. تایلند بعد از اندونزی بیشترین نرخ سقوط اقتصادی را در جریان این بحران بزرگ به خود دید. اقتصاد این کشور در بحران سال 2007 میلادی نیز بر خلاف اندونزی ضربه دید تا روند رشد اقتصاد و مبارزه با فقر در این کشور دوباره مختل شود. به نظر می رسد پول های مرفهین جهان که راهی این کشور شده است هنوز نتوانسته است علاج دردهای فقرای این کشور را بکند.




رشد به قیمت تخریب محیط زیست

دولت تایلند با چالش های فراوانی در زمینه محیط زیست مواجه است. دولت این کشور در 35 سال اخیر بر موضوع محیط زیست تکیه فراوانی کرده است اما با این حال تایلند با مشکلات متعددی در این زمینه همراه است. برای این منظور برنامه هفتم توسعه اقتصادی و اجتماعی این کشور به دنبال دستیابی به رشد پایدار و با دوام است. رشد بالای اقتصادی تایلند در سال های اخیر 4 مشکل اساسی را برای این کشور ایجاد کرده است: آلودگی آب و هوا، کاهش جمعیت حیات وحش، جنگل زدایی و فرسایش خاک. براساس داده های موجود در سال 2004، هزینه آلودگی آب و هوا برای کشورهای جهان تقریبا برابر با 6/1 تا 6/2 درصد از رشد تولید ناخالص داخلی است. با این تفاسیر رشد اقتصادی تایلند، با توجه به هزینه های بالای آلودگی آن کم ارزش جلوه می کند. تنها در بین سال های 1961 تا 1998 پوشش گیاهی در تایلند از 53 درصد به 25 درصد کاهش پیدا کرده است که هزینه های زیادی را بر این کشور تحمیل نموده است.



درس های اقتصاد تایلند در افزایش ارزش قیمت بات تایلند

گردشگری یکی از منابع مهم درآمد در دنیای کنونی به شمار می رود. کشور ما به خاطر بهره مندی از فرصت های مختلف طبیعی، تاریخی و هنری می تواند در آینده آمار گردشگران را از حدود 3 میلیون نفر فعلی بسیار بیشتر کند. درس مهم از برنامه ریزی تایلند، تمرکز بر موضوعات و سوژه های خاص و سرمایه گذاری روی آن است. یعنی به جای برشمردن هزاران فرصت جذب گردشگر، بهتر است روی چند موضوع خاص سرمایه گذاری و تبلیغات کنیم.


رشد اقتصادی نسبتا پایدار تایلند با تکانه هایی شدید از بحران های جهانی آسیب جدی دید و مبارزه با فقر در این کشور را با مشکلات جدی مواجه کرد. به نظر می رسد آسیب پذیری از تکانه های بیرونی درد مشترک اقتصاد ایران و تایلند است که در کشور ما به خاطر وابستگی به نفت رخ داده است. هر دو این موارد این پیام مهم را برای اقتصاد دارد که جهت افزایش رفاه و مبارزه با فقر، رشد اقتصادی مداوم یک شرط مهم است.


تجربه تایلند در زمینه درآمدزایی گردشگری مبتنی بر مسائل جنسی نشان می دهد، اگرچه این کشور از این طریق توانسته است، درآمد 4/6 میلیارد دلاری کسب کند، اما آنقدر چالش های مختلفی نظیر ناامنی، تجاوز به کودکان، بالارفتن آمار طلاق و خیانت به همسر ایجاد کرده است که خود هزینه های بیشتری را بر اقتصاد تحمیل می کند. لذا فرضیه افزایش درآمد به هر قیمتی رد شده است.


چند سالی هست که ادبیات علمی فراوانی پیرامون رشد پایدار یا توسعه پایدار شکل گرفته است که براساس آن ها توسعه و رشدی که درآن محیط زیست ضربه ببیند، بی ارزش و ابتر است. اقتصاد ایران هم در برهه های زمانی خاصی برای رشد به تخریب محیط زیست پرداخته است، گرچه در دوره های کوتاه مدت رشد را به همراه دارد، اما در بلند مدت هیچ ثمره ای نخواهد داشت.